Höst 2019 – Säsongens hetaste trender

Det tog inte lång tid förrän den varma, sköna sommaren var över och hösten knackade på dörren. Om du är intresserad av mode och kläder hänger du dock säkerligen inte läpp för det. Sanningen är att hösten 2019 faktiskt bjuder på några riktigt heta trender på butikshyllorna och vi har plockat fram några plagg och accessoarer som du bör ha extra koll på.

Modehösten kan verkligen börja på riktigt nu. Om man tittar på vad experterna har valt ut och vad som har vistas på catwalken är det tydligt vad det är för fokus som gäller. Modet för hösten 2019 utstrålar olika årtionden, intressen, livsstilar och även en touch av grunge.

Plaggen du måste ha!

Kängor – Behöver du riktigt bra arbetskläder har Buildor ett utmärkt sortiment av allt du kan tänka dig för att vara trygg, säker och varm. Kängor har länge varit väldigt populärt, men nu i höst är de i extra stort fokus. Vi satsar på mer rejäla alternativ med tjock sula och många detaljer. Knäppen, spännen, kedjor och nitar ger plus i kanten.

Kedjor – Kedjor, kedjor, kedjor. Det är precis det som du ska använda dig av om du vill vara riktigt stilsäker under slutet av detta år. De mer diskreta smyckena har lagts på hyllan och nu är det tyngre saker som gäller. Kedjorna passar lika bra att ha runt halsen som att fästa på väskan, bootsen eller skinnjackan.

Skinnbyxor – Att jobba med olika material har alltid varit mycket populärt i modevärlden. Ett material som är ständigt återkommande, höst efter höst, är de snygga och coola skinnbyxorna. Det bästa med dessa är att de finns i mängder av olika former och färger. Det spelar alltså ingen roll om det är röda skinnbyxor eller diskreta svarta som du satsar på. Skinn är det som gäller!

70-talet – Är det något årtionde som utmärker sig lite extra så är det 70-talet. Detta visar sig tydligt genom de vippiga kjolar, kavajer, knytblusar och trenchcoats som visats upp i modehus världen över. Det ska vara stilrent och elegant under hösten 2019 och detta fixar du enklast genom att tillsätta olika accessoarer. Matcha din trenchcoat med knähöga stövlar, en axelremsväska och naturligtvis en lyxig sidenscarvs.

Kontraster – Kontraster i sig är inget plagg du kan hänga i garderoben, men du kan uppdatera din garderob på ett sådant sätt att du har mycket variation. Kontraster är väldigt inne just nu och det betyder att mixa olika mönster och material. Ett exempel kan vara en vacker, mjuk spetskjol tillsammans med ett par lite hårdare boots och skinnjacka.

Cape och poncho – Håll dig extra varm och stilsäker i höst med en snygg cape eller poncho. Dessa plagg finns i mängder av olika färger, former och material. Matcha gärna med en snygg polotröja under så håller du värmen bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *