Största hårtrenderna 2020

Många tror att mode är något som bara förknippas med kläder och catwalks, men så är inte fallet. Sanningen är att mode kan vara så mycket mer än de tyger som vi bär på vår kropp. Det finns bland annat mode inom smink och skönhetsprodukter, men också mode inom frisyrer och hårtrender.

Håret är något som många lägger ner mycket tid och pengar på. Med en snygg frisyr behöver man inte tänka så mycket på andra delar, eftersom frisyren “gör allt”. Hur vi har och tar hand om vårt hår har stor inverkan på vilket intryck vi ger andra, men även på vår egen självkänsla och självförtroende. Här nedan har vi listat några av de frisyrer som trendar som mest under 2020, så att du kan vara ett riktigt modelejon från topp till tå. Matcha gärna frisyren med några snygga byxor i läder eller varför inte en glittrig klänning för att vara 2020s modetrender till lags.

Obs! Lider du av håravfall men ändå vill vara moderiktigt när det kommer till frisyrer? Inga problem! Hos nordichair.com kan du få hjälp med problemet och få tillbaka din hårväxt.

Mode inom hårtrender 2020

Vad är det då som gäller när det kommer till mode och frisyrer? Om man ska lita på experterna, vilket vi naturligtvis gör, så är det skarpa linjer, textur och uppklippt som gäller. När det kommer till textur menar man främst att man ska ta tillvara på den egna och inte fokusera så mycket på om håret ska vara rakt, rufsigt eller lockigt. Det är vad du gör med ditt hårs textur som har betydelse.

Långt och uppklippt

Hår ner till svanken är ett minne blott och nu är det istället axellångt hår som gäller om man ska luta sig mot trenderna 2020. Om du är riktigt modig kapar du håret kortare än så. Den fräscha och mer uppklippta frisyren får gärna vara rakt och längderna får gärna rama in ansiktet. Här kan du med fördel tänka på den frisyr som Jennifer Aniston hade under 90-talet.

Mittbena och lugg – Mittbenan har varit här för att stanna under en mycket lång tid och även under 2020 finns den på kartan. Det är dock viktigt att linjerna är skarpa och att mittbenan är rak. Detsamma gäller för luggen. Luggen är mycket trendig i år, men vill du följa modet måste du se till att den är rak, snygg och välvårdad. Den rufsiga luggen går således bort och glöm inte att skarpa linjer gäller!