Bär toppar i vår och sommar

Sommar och semester är inom räckhåll och det är dags att uppdatera dina sommarplagg. Toppar är perfekta plagg att ha på sommaren. Det finns mängder med olika toppar att välja bland. En nyckeltopp i sommar är den croppade toppen. Den kan du bära till kjolar i olika längder, höga byxor och shorts. En croppad topp kan du bära under en kavaj eller en jeansjacka om det är lite kallare. Braletten eller bh-toppen, som liknar den croppade toppen, är också snygg att bära i sommar. Både bh-toppen och croptops går utmärkt att bär på en skjorta, klänning eller långärmad topp under våren och i början av sommaren innan värmen har gjort entré.

Stickade toppar

Något annat som är helt rätt att satsa på i sommar är stickade toppar. De stickade topparna ska helst vara i jordnära toner som till exempel brunt, beiget, svart eller krämvitt. Men det fungerar även med mer sprakande färger som lila, rosa, orange och blått. Stickade plagg kan du precis som med den croppade toppen bära utanpå andra plagg. Ribbstickat är en stor favorit. Både toppar och tröjor i stickat kan du bära till kostymbyxor, jeans och maxikjolen.

Markerade axlar är supertrendigt

Toppar med markerade axlar är också supersnyggt och trendigt. När axelpartiet markeras får du en enkel men dressad och stilsäker look. Topparna kan vara med volanger, fåll, chiffong eller puffärm. Det finns även många snygga blusar och stickade plagg där axlarna är markerade.

Matcha kjolar och toppar

Kjolar är perfekta att matcha med olika typer av toppar. Kjolen är ett snyggt plagg att använda både till vardags och till fest. I sommar är en stickad kjol ett måste. Under våren kan du bära ett par leggings under. Denimkjolen gör storstilad återkomst och den ska helst vara i knälång med en sprund där fram. Vadlånga raka kjolar i olika färger och mönster är också något att satsa på, även den klassiska omlottkjolen och volangkjolen. Korta kjolar är lika trendiga som midikjolarna. Matcha gärna den korta kjolen med en oversizeskjorta eller en stickad topp.