Höstens trender 2019

Är du intresserad av mode och vill ta reda på vad höstens trender innebär? Härligt! Kläder och stil är något som intresserar många människor, både män som kvinnor, och det bästa sättet att ta reda på vad som gäller är genom att följa modemagasin. Även bloggar är ett bra sätt att få nys om höstens trender.

Konsumtionen av kläder i Sverige har ökat lavinartat och det har mycket att göra med att kläder är så otroligt lättillgängliga och går att hitta i fysisk butik så väl som online. Visst är det kul att ha de allra senaste plaggen, men var försiktig så att du inte spenderar mer än vad du har råd med. Många väljer att handla på faktura, vilket är ett bra alternativ för den som vill kunna handla kläder nu, men betala längre fram. Kom dock ihåg att en faktura behöver betalas i tid för att du ska slippa påminnelser, inkasso eller i värsta fall en delgivning från Kronofogden.

Nu ska vi dock inte prata om vad som händer om man inte kan betala för sina kläder i tid, utan vilket mode som gäller hösten 2019. Här nedan har vi samlat en lista på de senaste trenderna och är du smart så börjar du samla på dig plagg redan nu. Sommaren lider ändå mot sitt slut.

Välklätt och propert – Under hösten ska vi vara så “damaktiga” som möjligt, utan att tömma mormors gamla garderob. Byxkjolar, kavajer och knytblusar är hetare än någonsin och gör sig bäst i färger som beige, vitt, grått och marinblått. Använd gärna vackra sidenscarfar och axelbandsväskor av mindre slag som accessoarer.

Färger av alla dess slag – Även om grundfärger och mer diskreta toner fortfarande är väldigt inne så vill man under hösten satsa på starkare kulörer. Mintgrönt och gult är två färger som är riktigt trendiga och som även har tagit sin in i inredningsvärlden. Färgerna känns som hämtade direkt ur ett modemagasin från 80-talet. Vi välkomnar också chockrosa och orange tillbaka till våra garderober.

Material att satsa på – Vill du vara grymt moderiktig under hösten 2019 ska du satsa på kläder tillverkade i läder. Vi förespråkar att man satsar på konstläder. Det är både billigare och gör så att våra älskade djur får behålla sina egna fällar som de är skapta för. Läder passar lika bra på kjolar som på jackor, väskor eller skor. Även små detaljer av läder kan vara det enda som behövs för att göra din outfit komplett.

Mönster – Vi tittar närmare på vilket mönster det är som man bör satsa på under hösten och det är inget mindre än rutigt. Ett stort plus med detta mönster är att det kommer i så många olika alternativ, vilket gör att du kan variera din look väldigt mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *