Accessoarerna som skapar helheten

Accessoarer som väskor, smycken, glasögon och klockor är detaljer som lyfter vilken outfit som helst. Flera av dem har praktiska funktioner medan vissa är helt och hållet till för att skapa en snygg helhet. Ett exempel är smycken som har använts av människor sedan urminnes tider och som både då och nu har varit en tydlig statusmarkör. Med rätt accessoarer är det enkelt att alltid vara trendig utan att behöva investera i en ny garderob. Nu står hösten och vintern inför dörren. Det här är accessoarerna du ska satsa på 2020 och 2021.

Rätt accessoarer i höst och vinter

Accessoarer är ett enkelt och prisvärt sätt att uppdatera garderoben inför den nya säsongen. I höst och vinter är det inte fel att investera i accessoarer som handskar och väskor i läder och ett par snygga läsglasögon som förhöjer modegraden. Välj gärna runda metallbågar om du vill vara riktigt trendig. Kombinera gärna med en scarf eller halsduk i siden eller ull som tar dig genom vintern i stil.

Läder syns mycket just nu och fortsätter att vara en stark trend framöver. Investera i äkta vara som håller länge och åldras vackert. En oversize väska i läder är en perfekt och praktisk partner i vinter!

Smycken är en värdefull investering

Smycken är speciella eftersom de inte har någon annan funktion än att försköna bäraren. Smycken är helt enkelt alltid en lyx! För den som har råd är ädla metaller som guld och silver alltid en bra investering som håller över tid. I höst och vinter kan den som är modig med fördel välja skulpturala och riktigt stora ringar, halsband och armband. I Sverige finns en lång tradition av smyckedesign och det är enkelt att hitta smycken från svenska designers som ofta arbetar med hållbara material och intressanta former.