Höstens trender

Modetrender är något som varierar säsong till säsong och det kan vara svårt att veta vad som är trendigt, samt vad som är inne på catwalken. Säsongens inneplagg är allt ifrån den klassiska skinnjackan, till den lantliga blusen och en mysig ungdomlig teddyjacka.

Vintageblommiga mönster

Modet för hösten består av både moderna och mer traditionella plagg. Dessutom är det en mycket god idé att kombinera det mer klassiska med det supermoderna. Den mer klassiska trenden är att ha klänningar och blusar i mönster av vintageblommor. En passande trend vare sig man har en mer experimentell klädstil eller om man är mer klassisk. Oavsett preferens så har LaLiving ett bra utbud av mer romantiska klädesplagg som passar perfekt till säsongens trend med att använda blommiga mönster.

Skinn ersätter djurmönster

Inte nog med att skinnjackan är ett klassiskt plagg i basgarderoben, så är detta plagg något att hänga fram från sitt skrymsle. Skinn som material är dessutom trendigt på mer plagg än endast jackan. Den här säsongen är skinn superinne på både kjolar, klänningar och byxor. Djurmönster är påväg bort och ersätts istället av svart skinn.

Värmande teddyjacka

De senaste åren har teddyjackan varit en återkommande trend för både höstens och vårens trender. Den här jackan är varm, gosig och praktisk då den återigen är en stor trend på New Yorks gator, likväl i alla länder som kräver något värmande. Vem vill inte gå runt och se mysig ut i en jacka som ser ut som en blandning mellan ett gosigt moln och ett får?

Stora kängor

Utöver den klassiska blommiga blusen och den praktiska skinnjackan, så går höstens trender återigen i den praktiska linjen. En av höstens största trender är kängor liknande dr. Marteens. Dessa kängor är både praktiska och något som många redan har i sin garderob. Ett par stora kängor med tjock gummisula och högt skaft är något som håller en livstid och som är praktiskt för svenska höstens oväder.

Lång kappa

För den som varken vill bära teddyjacka eller skinnjacka i höst är säsongens trend dessutom att ha ankellånga ullkappor i neutrala färger. Ett plagg passande för mer formella sammanhang eller för den som vill se uppklädd ut utan att lägga ner nämnvärd tid på sin outfit. För den som vill spara på miljön och därmed minska sin konsumtion finns det goda möjligheter att köpa långa kappor i andra hand eller i vintagebutiker.

Minimalism

Något som är återkommande i höstens trender är att de ska vara praktiska ur det anseendet att plaggen mestadels är sådana som många har i sin basgarderob. För den som vill kombinera alla höstens trender går man därmed i minimalismens tecken. Minimalism är dessutom en av höstens trender. Neutrala färger, klassiska klädesplagg och sådant som faktiskt håller i flera säsonger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *