Så ser herrmodet ut våren 2021

Äntligen står våren inför dörren och det är dags att uppdatera garderoben. Vårkläderna ska in och vinterkläderna ska ut. Vad ska du då satsa på för plagg? Det finns massor med fina herrkläder som är trendiga i vår. En modetrend för våren är 90-talet där enfärgade plagg i vitt, grått och beigt är något att satsa på. Mjukiskläderna följer med in i 2021 och sweatshirten tillsammans med sweatpants är väldigt hett just nu. Vill du ha extra stilpoäng ska du satsa på en hoddie i en röd nyans. En annan trend som följer med från 2020 är friluftstrenden. Det finns många fina friluftskläder som är moderiktiga. Nu är det okej att bära byxor med många fickor och jackor i friluftsmodell jämt, inte bara när du ska ut i skogen.

Material som är heta i vår

Material som är moderiktiga i vår är läder och mocka. Det är dags att damma av skinnjackan eller köpa dig en. Skinnjackan är en klassiker som fungerar oavsett vilka modetrender som florerar. Något annat som trendar är jeans och denim. För vad vore en vår utan en jeansjacka? Det är mycket jeansplagg som är inspirerade av 90-talet. Det är perfekt att bära en hoodie under din jeansjacka. För dom lite kallare dagarna är västen ett hett tips. Förutom en tjockare väst kan du också satsa på en kabelstickad väst. En annan stickat plagg som du kan bära i vår är den stickade koftan.

Vårens färger

Färgerna som dominerar i vår är bland annat gult och vitt. Du kan bära någon accessoar i den färgen eller en tröja. Vitt kan alla dina plagg vara om du önskar. Det har nämligen blivit trendigt att bära hela outfiten i vitt. Du kan ha olika vita nyanser och de behöver inte matcha. Något annat du kan satsa på är tröjor med färgblock där färgerna antingen är jordnära eller mer sprakande.