En glimt av 60-tal

60-talet var en tid för de mest stilsäkra och välklädda och under Milano Fashion Week 2018 var det tydligt att årtiondet var på väg tillbaka. Man kunde bland annat se världskända modeller som Stella Maxwell och Gigi Hadid strutta ner för catwalken med färger och former a la 60-tal. Det är klädmärket Moschino som ligger bakom ett flertal av de skapelser som syntes till och som direkt tog publiken tillbaka till perioden då dresserat och lekfullt var den bästa kombinationen.

Vill du inspireras av 60-talet är det färger som du ska satsa på. Blått, rosa, rött, grönt och lila är riktigt hett och passar lika bra på kuvertväskan som på bootsen. Våga ta ut svängarna och matcha färger som annars kanske inte skulle gå hand i hand.

Naturligtvis får du inte glömma att du måste komplettera din outfit med ett par riktigt snygga solglasögon. Satsa på solglasögon som har ett kattögon-form om du vill uppnå rätt effekt. Det finns ett flertal olika märken och designers som fortfarande låter sina glasögon inspireras av denna tid. I butikerna just nu kan du bland annat hitta glasögon från både exklusivare märken som Céline och billigare alternativ från H&M.