90-talet kommer tillbaka

Det råder inget tvivel om att gamla modetrender kan leta sig tillbaka in i garderoberna. Ett årtionde som verkligen har gjort succé den senaste tiden är 90-talet. De färgglada plaggen och sportiga looken syns till på både män och kvinnor och naturligtvis ska vi inte heller glömma de utsvängda byxorna. I listan nedan kan du se vilka 90-tals plagg som du bör gräva fram från källaren eller införskaffa för att vara extra trendig i vår.

  • Få kan nog glömma de bekväma Adidas-byxorna som hade knäppning längst med hela benet. Dessa byxor har gjort en come back och detsamma gäller för en matchande hoodie.
  • Neon är hetare än någonsin och denna starka och fluoriserande färg syns ny till på alla trendiga modebutiker. Rosa eller gul/grönt är det som ligger i framkant, men andra färger är naturligtvis även de lika inne.
  • Har du tröttnat på den vanliga handväskan eller kuvertväskor där du ändå inte får plats med något? Ingen fara! Leta upp din gamla miniryggsäck! Har du ingen hemma kan du med största sannolikhet hitta en på second hand butiker.
  • Magen ska visas ännu en sommar! Crop tops är 2000-talets magtröjor och finns i alla möjliga varianter. En uppknuten blus eller skjorta andas 90-tal och är helt rätt för säsongen.
  • Kommer du ihåg hur otroligt trendig man kände sig när man hade på sig de där nitbältet? Bra! Känslan var grym och nu kommer du att få uppleva den igen. 90-talet är verkligen tillbaka fullt ut och detsamma gäller för nitarna.
  • Sist men inte minst får man inte glömma de klassiska hängselbyxorna. Denna trend har kommit och gått under åren men är alltså helt rätt även 2019.