En släng av 80-tal

Visste du att många av de plagg som du ser i modekataloger och på trendiga hemsidor faktiskt är inspirerade av modet som fanns på 80-talet. Är du över 30+ har du med största sannolikhet burit många av plaggen själv så 2019 blir tveklöst en riktig nostalgitripp. Vi har tittat närmare på exakt vilka dessa kläder är så att du kan fylla garderoben med fräscha, coola guldkorn.

1. Off shoulder – Visa båda axlarna eller bara en, båda alternativen är lika trendiga.

2. Volanger – Volangerna kommer tillbaka, dock inte i samma utsträckning som på 80-talet men tillräckligt för att synas på allt från tröjor, klänning och byxor.

3. Djurmönster – Zebra, orm och leopard är riktigt inne just nu!

4. Axelvaddar – Jodå! De vadderade axlarna är faktiskt tillbaka igen och detsamma gäller för puffiga ärmar. Om man ska anamma 80-talet så mycket som möjligt ska man tänka stort när det kommer till detta.

5. Cykelbyxor – Hur tokigt är det egentligen inte att cykelbyxor faktiskt har blivit en trend igen och inte enbart för den som tar sig till och från jobbet på ett mer miljömedvetet sätt. Byxan syns till på allt från Kardashian-familjemedlemmar till influencer på sociala media.